IBF RASVETNI SISTEMI
O nama
IBF rasvetni sistemi d.o.o. je firma specijalizovana za projektovanje i prodaju profesionalnog projektnog osvetljenja, sistema sigurnosnog i protivpaničnog osvetljenja, sistema upravljanja osvetljenjem, kao i za zastupanje renomiranih evropskih proizvođača svetiljki. Tim firme čine mladi stučni ljudi visokog obrazovanja, koji uz profesionalizam i iskustvo pružaju usluge visokog standarda u okviru delatnosti.

Poslovna politika firme zasniva se na zadovoljavanju svih potreba klijenata na jednom mestu uslugama najvišeg kvaliteta na polju osvetljenja, kao i širenju broja zadovoljnih partnera. Zbog toga stalno nadograđujemo znanje i informacije o novim tehnologijama, investiramo u stručno usavršavanje kadrova, unapređujemo metode rada i organizaciju.

Firma je deo IBF GRUPE, koja uspešno posluje u regionu od 1995. godine i to na području osvetljenja, trgovine i nekretnina. Tržište firme IBF rasvetni sistemi d.o.o. prvenstveno čini Republika Srbija, ali smo prisutni i u BiH i Crnoj Gori.

Novosti

MAKEDONSKA FILHARMONIJA (Skopje)
IBF je realizovao svoj prvi posao u Republici Makedoniji, ugovorivši isporuku svetiljki opšteg osvetljenja za reprezentativni objekat od nacionalnog značaja.

FILIJALE RAIFFEISEN BANKE
Raiffeisen banka Beograd odabrala je, za svoje novorenovirane filijale, LED svetiljke opšteg i protivpaničnog osvetljenja iz portfolija IBF-a.

TIGAR TYRES / Michelin (Pirot)
IBF je uspešno realizovao poslove projektovanja, isporuke, programiranja i puštanja u rad kompletnog sistema opšteg i protivpaničnog osvetljenja i KNX upravljanja za proizvodne, administrativne i magacinske prostore nove fabike Tigar Tyres u Pirotu, što je jedan od najvećih ikada realizovanih poslova u osvetljenju u Srbiji.

SWAROWSKI (Subotica)
IBF je odabran za dobavljača svetiljki za upravni i administrativni deo novog proizvodnog objekta austrijskog investitora Swarowski.

RAIFFEISEN BANKA (Beograd) - Osvetljenje za novu upravnu zgradu
Jedna od vodećih svetskih banaka je u Beogradu izgradila svoju novu upravnu zgradu površine preko 18.000 m2. Poštujući visoke standarde Raiffeisen banke u oblasti osvetljenja, IBF RS je u saradnji sa svojim partnerima, vodećim evropskim firmama (TRILUX, FLOS, ARES i AWEX) projektovala i isporučila kompletnu svetlotehničku opremu za enterijer i eksterijer ovog reprezentativnog objekta.

FIAT AUTOMOBILI (Kragujevac) - Osvetljenje za quality centar i proizvodne pogone
Trenutno najveći ivestitori na našem tržištu, italijanska kompanija FIAT, završava izgradnju svog novog centra za proveru kvaliteta (QUALITY CENTER FAS). IBF RS je projektovao svetlotehničke sisteme za ovaj objekat  i u saradnji sa našim partnerima (TRILUX i CEAG) isti opremio najmodernijim sistemima za osvetljenje, koji su ispunili sve tehničke i funkcionalne kriterijume zahtevane od strane investitora.

Izdvojene reference

 

Nomans Studio