Nova dimenzija u dekorativnoj fasadnoj rasveti - DMX-controlled LED solutions

Naš partner TRILUX predstavio je novitet u osvetljenju i prezentaciji fasada. TRILUX sada ide korak dalje i može ponuditi kupcima prilagođena LED rešenja sa DMX-om. Oni pretvaraju fasadu zgrade u ogroman, fleksibilan medijski prostor.

Ove dekorativne spoljne LED svetlosne tačke i linije koje se koriste kao mreže ili rešetke za osvetljavanje fasada mogu se koristiti na gotovo svim mogućim oblicima i figurama te predstavljaju jedinstvena rešenja na specifičnim projektima. Pomoću DMX -a može se upravljati do 100.000 svetlosnih tačaka za preciznu regulaciju ili koordinaciju boje i nivoa svetlosti LED dioda. To pruža veliku mogućnost aplikacija za dizajn fasada koje privlače pažnju, od dinamičnih promena boja do animiranih slova i slika do složenih filmskih scena.

 

DMX CONTROLLED LED FACADES

 

Referentni projekt je "Luka Kiel" u kojem je elektrana pretvorena u veliki medijski ekran sa zavesom od preko 12.000 LED dioda. Ekran će biti informativnog karaktera i predstavljaće ekološke ciljeve luke. Realizacijom ovog projekta TRILUX dodaje drugačiju dekorativnu dimenziju svom portfoliu fasadnih rešenja i plafona dinamičkih boja pružajući svestraniji i holistički asortiman proizvoda.